וואוו....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/06/2018 | 00:39 | מאת: .במבי פצוע..

וגם לא רואים את השעה בה ההודעה /תגובה נכתבה..

25/06/2018 | 04:53 | מאת: סוריקטה

הי במבי, את פה! נכון ומעצבן, לא? השעה לפני חמש בבוקר אצלי. וקמתי חולה עוד יותר. לא בטוח שאקשקש היום. האם הירוק הזה - ביכולתו הזרחנית להעיר אותנו? סוריקטה

25/06/2018 | 05:33 | מאת: סוריקטה

05:31 יתרונות - דימיון בין הנראה במחשב לזה שבסמרטפון (אה, בסמרטפון זה כל כך קטן, שאולי פחות אפשר לומר נראה, אבל החזות דומה למדי). יאללה משקפיים. גם רואים את ההודעה אליה מגיבים בטלפון, וקודם זה לא עבד. בתחילת השינוי הקודם לא ראו גם את שם הכותב, כזכור לי. אין כאן הפרדה לפסקאות, בינתיים, וחבל. סוריקטה

25/06/2018 | 05:57 | מאת: אביב

נראה לי שכדאי שתודיעי להם שאת חולה לא נראה לי נכון לטפל בשני ילדים במצב הזה

25/06/2018 | 05:59 | מאת: אביב

טוב שאת כאן יש לי תחושה שאודי קצת נתקע כמו בשידרוגים הקודמים אז לא לברוח שוב ....בבקשה

25/06/2018 | 06:02 | מאת: אביב

באסה התגובות לא משתרשות כמו שצריך אין פסקאות הכל גוש ויותר נורא הכל פרוץ

25/06/2018 | 06:02 | מאת: סוריקטה

06:02 אני הולכת לעבודה. זאת לא פעם ראשונה שאני חולה. גם ההורים חולים ושוכבים במיטות. להם יש את הפריבילגיה הזאת. אני מרגשיה שבסוג עבודה כמו שלי - פחות. סוריקטה

25/06/2018 | 06:05 | מאת: סוריקטה

06:05 תגובה לאביב בעניין השרשור - נכון, לא רואים לאן שורשר ולמי מתכוונים סוריקטה (כן, הלב שלי מתנפץ לרסיסים, ההודעה מאתמול תקפה)

25/06/2018 | 06:10 | מאת: סוריקטה

06:10 הי אביב, ישנם מצבים ספורים ספורים ספורים של הרגשה רעה (בדרך כלל הקאות קשות + שלשולים וכיו"ב) בהם אני מרשה לעצמי לא להגיע לעבודה. זה כשעד הסוף אני לא מסוגלת להרים את עצמי. וגם אז - זה לא עובר דרך רופא, מהסיבה שאני גם לא יכולה להגיע לרופא במצבים האלה. והם חולפים תוך פחות מיממה. גם אין לי חום. שנים. כמו שאמרתי - ככה זה. סוריקטה והלב המנופץ

25/06/2018 | 06:19 | מאת: סוריקטה

אני מרגישה שאני משקרת. עם השקר הזה (שהוא אמת) לא אוכל לחיות. ירוק פה. ובכלל זה עץ של במבי. סוריקטה