סוריקטה יפה שלי.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/06/2018 | 11:13 | מאת: חטוליתוש

ההודעה שלך אצל אודי לא נפתחת...לא יודעת למה מה קורה מאמי...... למה מתנפצת לרסיסים דואגת לך חטולית

24/06/2018 | 11:19 | מאת: חטוליתוש

בסוף נפתח....

24/06/2018 | 12:32 | מאת: סוריקטה

כנראה כי לא היה לי מספיק מקום לעצמי. לקחתי לי קצת. הסברתי לתינוק (בן שנה!) שאין להיות במנשא כל היום. בשבוע שעבר כבר לא יכולתי אפילו ללכת לשירותים. לא ייתכן שככה ינהלו אותנו צווחות. אפילו כשמסתכלים עליך במיקרוסקופ בגלל החדשות. היום אני. סוריקטה

24/06/2018 | 14:15 | מאת: חטוליתוש

צודקת..... ובאמת לא בריא להחזיק אותם במנשא המון שעות.... יש לך בטח דרכים אחרות משלך כדי לגרום לקטני לא לצרוח כל היום הוא בטח הורגל כך מההורים , מהבית..... איתך יפתי חטולית

24/06/2018 | 14:33 | מאת: סוריקטה

כנראה בגלל ההורים ואני לוקחת יותר מידי אחריות ורואה כאן כישלון אישי... יהיה בסדר סוריקטה

24/06/2018 | 15:30 | מאת: חטוליתוש

אבל מה פתאום כשלון אישי..... הלוואי שהם היו מתנהגים כמוך היה חוסך מכולם את הבכי המיותר של הקטני..... הצליח כבר להרגע מהבכי שלו ? הלוואי שכן חטולית

24/06/2018 | 16:00 | מאת: אביב

יקרה זה לא נכון ולא בריא לא לתת לילד לבכות כלום לא קורה לו וואוו זוכרת הימים שלא יכולתי ללכת לשירותים ...מרוב בכי היה מקיא , ולא ויתרתי שום דבר ...הייתי מסבירה שאני הולכת וכבר חוזרת ...תאמיני לי שהם מבינים זה ממש קשה במנשא כל היום ....יוצר ילד מאוד מפונק גם פינוק זה סוג של הזנחה .....שימרי עלייך

24/06/2018 | 16:05 | מאת: חטוליתוש

היי אביבי נכון מאוד מה שאמרת לגבי הפינוק רק בעיה אחת ...גם אם סוריקטה תנהג לפי ההגיון היא עצמה תפחד שיחשבו שהיא סתם נותנת לילד לבכות לא אותו הדבר כשזה ילד שלך להבדיל ילד מטופל שלך.... בחיי שכואב לי על סוריקטה שלנו היא ממש עוברת גהינום..... חטולית

24/06/2018 | 16:11 | מאת: סוריקטה

חטולית, אמרת נכון. סוריקטה

24/06/2018 | 16:10 | מאת: סוריקטה

הי, גם אני מסכימה שפינוק יתר יכול להחליש את הילד. הוא לא לומד להחזיק את עצמו ועוד. שמרתי על עצמי היום. הבעיה שאני מרגישה 'רעה' עם זה, למרות שאני יודעת שפעלתי נכון, כי חשוב לטפל גם במטפל, שנשענים עליו. נו שוין, בשמחות, סוריקטה

24/06/2018 | 16:57 | מאת: אביב

הי מסכימה שיש הבדל אבל גם אני כשאני מלווה את הקצה השני של החיים לא מוותרת ...וכן תמיד יש את החשש שיאשימו אותי בהזנחה כל זמן שאני יודעת שאני בסדר ובוחנת את עצמי (כמוך סוריקטה) אז אני לא מוותרת . אל תחששי כי את בסדר ולא כל ילד בוכה שווה מטפלת מתעללת .... אסור לעבוד עם ילדים מתוך פחד ....זאת הכוונה שלי .

24/06/2018 | 18:51 | מאת: סוריקטה

אבל, נראה לי, ואולי אני טועה, שיש תלות גדולה מידי בדמות המטפלת במקום סוג של יכולת ויסות עצמי לגיל הזה. לא מוצץ ולא חפץ ולא צליל. אולי זה המזג בינתיים, ויש גם כאלה. ואולי יש איזה חסר תזונתי מי יודע וזה ייתברר בבדיקות דם. אין לי מושג.