שבוע טוב לכולן..........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/06/2018 | 22:58 | מאת: חטוליתוש

השבת עברה נעימה..... האוכל יצא סופר..... ולא אכלתי מעבר למה שהייתי צריכה ממש פחות מהגבול...🐱😀😀 יצאתי ממש מרוצה מעצמי.... רק מה הפריע לי הכי הרבה..... הנזלת עדיין כאן גם השיעול..... ולא עוזר הנהלציה.... וכאבים בכל הגוף, אצטרך שוב להגיע לרופא שלי השבוע באסה...להתחיל ככה את השבוע שתהיו כולכן רק בטוב חטולית מקוררת

24/06/2018 | 05:08 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב למשכימות קום עדיין לא נרדמתי.... שיהיה לכן בוקר צח ומרענן.... מקווה להרדם בשלב כלשהו בזמן שאחרים כבר מתחילים את סדר היום החדש שלכם..... יום טוב בהמון אהבה חטולית

24/06/2018 | 07:10 | מאת: סוריקטה

הי חטוליתוש מתוקה, אצלי הנזלת והשיעולים שנמשכו חודשים חודשים היו תופעות לוואי של תרופה שלקחתי. אולי יש גם קשר אצלך במקרה. ואולי לא. אני רק מעלה את הרעיון. באסה להתחיל את השבוע כך או כך - בזה כולי מסכימה איתך. 🌼💮 ☀️ בוקר אור שבוע טוב ☀️ 💮 🌼 סוריקטה

24/06/2018 | 07:45 | מאת: אביב

בוקר טוב שבוע טוב בתקווה שננשום היום אויר טוב יותר .... של בריאות אופטימיות ושפע

24/06/2018 | 10:30 | מאת: סוריקטה

הלוואי, אביב, אני, לפחות, מאד מנסה. וחטוליתוש, איחוליי שתשתפר הרגשתך. סוריקטה

24/06/2018 | 10:55 | מאת: חטוליתוש

תודה בנות בבוף נרדמתי רק אחרי שבע וחצי....וקמתי עם כאב ראש מהסרטים... אולי את צודקת סוריקטה לגבי משהו מהתרופות.... אשאל את הרופא.... כרגע עוד אין לי תור... עכשיו גם האוזניים אוףף איתי חטולית

24/06/2018 | 15:36 | מאת: חטוליתוש

מחר גם יום עמוס.... ונסיעה ארוכה לדרום הארץ אזכרה....של ההורים של בן זוגי ואחר הצהרים תור לרופא כולל בעלי בכלל השבוע די עמוס והיום אחה"צ גם נכדתי המיוחדת כבר הכנתי לה אוכל שהיא אוהבת.... מקווה שגם תאכל לא תמיד יש לה חשק במיוחד אחרי שבת אכלנית מאוד קשה חטולית

24/06/2018 | 17:18 | מאת: סוריקטה

ועכשיו נראה שגם אני מפתחת משהו במערכת הנשימה כמו שאמרתי קודם נו שוין בשמחות סוריקטה

24/06/2018 | 19:22 | מאת: חטוליתוש

מקווה שזו רק אזעקת שווא ושאת לא באמת..... באמת רק זה היה חסר...😏🙄🤔 חטולית

24/06/2018 | 19:43 | מאת: סוריקטה

אני באמת חולה. אבל זה מסוג הדברים שמטרידים אותי פחות. סוריקטה

24/06/2018 | 19:51 | מאת: אביב 22

נראה לי שיש משהו באויר .... תרגישי טוב ושימרי עלייך