אי הבנות בטיפול............

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/05/2018 | 18:34 | מאת: ינשוף

לאחרונה יש הרבה אי הבנות בטיפול. מטפלת אומרת משהו ויש חוסר הבנה וחרדות ואז עד שאני מצליחה לדבר ולהבין את כוונותיה יש מצוקה נוראית. בסופו של דבר אחרי שמדברים ומסבירים עד הסוף יש הבנה והקלה. אבל לפעמים עד שמדברים לוקח זמן ..

29/05/2018 | 18:49 | מאת: ס

עד שמדברים... כן... לפעמים זה לוקח שנים להצליח לדבר, וזה אחרי שנים שלוקח להגיע בכלל לטיפול. זמן, אכן... אבל אולי מוטב מאוחר מלעולם לא? סוריקטה

29/05/2018 | 21:09 | מאת: אביב

יקרה שאת לכן חייבים לדבר ולאפשר להם לדבר הכי נכון הכי ישיר הכי ברור מקווה שאת בסדר , חיבוק

29/05/2018 | 22:16 | מאת: חטוליתוש

לא פעם יש אי הבנות בטיפול לא תמיד זה בגללך לפעמים יש חוסר הבנה מהצד השני בגלל הרבה סיבות את יכולה להרגע כי את ממש בסדר והכי טוב תמיד להגיד את מה שאת מרגישה בלי בושה ככה מונעים אי הבנות מתוקה חיבוקים לכולם בהמון אהבה חטולית

29/05/2018 | 22:35 | מאת: ינשוף

כמה שאני מנסה להבין אותה כמה שהיא מנסה להבין אותי כמה בלבול ותסכול וכך זה נשמע.. אני: - " את אמרת ש... " והיא:- " אני לא אמרתי את זה" ועוד - היא: " את זוכרת שאמרתי לך??"" ואני : " אני זוכרת אבל לא כך..." ועוד פעם ועוד פעם.. ואני מנסה להסביר ולתת להם לדבר ועדיין... החוסר חיבור בינינו גורם לי להרגיש באי שקט... תודה אביב שאת כאן ומרגיעה

29/05/2018 | 22:45 | מאת: אביב

הכל בסדר זה יעבור לאט לאט בקצב שלך את תביני איך עובדת המערכת שלך ותלמדו לכבד אחד את השני ... זה לא קל ולא פשוט אבל בסוף דברים מתאזנים טוב שאתן מדברות על הקושי זה כבר חצי דרך לפיתרון ... תחשבי על זה שזה בטח קורה לך בעוד מקומות וכשתביני את התהליך מול המטפלת סביר להניח שגם יהיה לך יותר קל בקשרים אחרים .. חיבוק אוהבת

29/05/2018 | 23:29 | מאת: ינשוף

תודה אביב שאת מבינה וכן, מניחה שזה קורה לא רק אצל המטפלת .. זה באמת לא פשוט ומתסכל להכיר את החלקים ולהיות מחוברת למי אמר מה ומתי מתיש אותי.. אני לא מצליחה לעקוב..

29/05/2018 | 22:38 | מאת: ינשוף

סוריקיטה, אביב וחתולטוש יקרות - סליחה... לא מצליחה להגיב לכל אחת בנפרד אני מבולבלת ובאי שקט תודה שאתן כאן ומבינות

30/05/2018 | 08:39 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מותק אני מבינה אותך כל כך היה לי קטע כזה לא עם מטפלת אלה עם הרופאה בקופת חולים כל פעם שהייתי מגיעה אליה היא היתה אומרת .......אחר כך כשחזרתי אליה הייתי אומרת לה אמרת ש.....והיא....אני....מה פתאום שאני אגיד לך דבר כזה ??? אני בכלל לא אמרתי דבר כזה.... זה היה בקשר לכדורי שינה.... אני לא מטומטמת......עדיין מבינה מה מדברים אלי לקח לי שנה עד שהבנתי שהיא הופכת כל מה שהיא אומרת רק כדי שהיא תהיה צודקת... בסוף ניגשתי למנהלת הסניף ודיברתי איתה....אמרתי לה שלא יכול להיות שרק אני לא מבינה מה היא אומרת, המנהלת נאנחה ואמרה לי גם את ? מה אני יעשה איתה...... עברתי לרופא משפחה אחר ומאז יש לי שקט נפשי, אני לא אומרת לך לעזוב את המטפלת שלך חלילה רק שתביני שדברים כאלה קורים ולא באשמתך אולי המטפלת שלך לא יודעת להכיל אותך ולהבין אותך כמו שאת צריכה רק דיבורים שוב ושוב יביאו אותה בסוף להבין.....מאוד מקווה שכן נורא קשה להתנהל בצורה כזו מאוד מבלבל ונותן להרגיש כאלו את זו שתמיד לא בסדר ואת זו שתמיד לא מבינה אבל את כל מבינה ובגלל זה הבלבול איתך יפתי בהמון אהבה חטולית

30/05/2018 | 08:54 | מאת: ינשוף

חתולית יקרה המטפלת מאוווד למעני ורק רוצה לעזור הבלגן ואי הבנות באות מהחוסר חיבור בפנים -בין החלקים...

30/05/2018 | 13:05 | מאת: חטוליתוש

מתוקה ברור לגמרי שהמטפלת שלך רק בעדך גם הרופאה שלי היתה בעדי רק שהיא לא היתה ברורה ואפשר היה להבין ממנה שני דברים שונים אחד מהשני באותו משפט אני מרוב בלבול לקח לי שנה להבין שאני כן בסדר והיא זו שבלבלה אותי אני בטוחה שאת בידיים טובות רק חשבתי ........ חטולית