לילה טוב בנות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/05/2018 | 22:02 | מאת: אביב

עכשיו ניכנסתי הבייתה יום ארוך מאוד היום . מקווה שהלילה תישנו כמו שצריך .. מאחלת לילה טוב 💜💛💚

28/05/2018 | 22:25 | מאת: חטוליתוש

ליל מנוחה מתוקה תישני טוב גם מחר יום..... חיבוק גדול חטולית

29/05/2018 | 04:59 | מאת: ס

הי אביב, באופן מכוון לא נכנסתי וגם לא פתחתי הודעת לילה טוב, כדי לא להתפתות לבדוק אם הגיבו לי, אלא פשוט לנסות לנוח לפחות. הצלחתי יותר מהימים הקודמים. יש מה להשלים, אבל זו התקדמות יחסית, גם אם רק ליום אחד בינתיים. סוריקטה

29/05/2018 | 06:15 | מאת: אביב

האמת שפתחתי אותה כי הבנתי שאתן מתקשות לפתוח חדש ואני יודעת שהבנות כאן ...😊 ואני שמחה שלא פתחת ומבינה את המקום הזה שהולך לבדוק זה היתרון אצל אודי ... מקווה שימשיך השיפור זה חשוב יום נפלא