יקרה ....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/03/2018 | 10:00 | מאת: אביב

הכי בסדר בעולם שוב מדגישה הכי חשוב לשמור עלייך ומעניין מה שאת כותבת אני כשהחרדה מכה בי חייבת שיהיה שם עוד מישהו גם עם וירטואלי .... זה עוזר להאחז חיבוק אוהב ....

10/03/2018 | 18:04 | מאת: ס

הי אהובה, אולי גם נדבר על זה שם עם הבנות. מאד מעניין ומעורר מחשבה. ואני ממש מבינה מה שאמרת. חיבוק בוודאי, ולא אשאירך לבד כאן. אחת שתיים שלוש, והנה כבר לא יהיה אדום.

11/03/2018 | 18:46 | מאת: ס

שומרים כאן על המקום, כמו שאני מניחה שאת רואה.

12/03/2018 | 14:05 | מאת: אביב

את חמודה אמיתית.. חבל שאין כאן מישהו שמנהל את המקום ...

13/03/2018 | 07:08 | מאת: ס

שאני מוכנה לעשות זאת ולקחת את הניהול, יש בי הרבה אהבה ורצון טוב וכוונות נתינה, אין לי בעייה שידעו מי אני, אבל כל כך הרבה משימות כבר לקחתי עליי, אז כנראה שכל זה יישאר כפנטזיה בלבד. אוהבת ס

18/03/2018 | 13:02 | מאת: אביב

מתוקה אמיתית...אבל לדעתי זה להכניס ראש בריא למיטה חולה את צומחת וגדלה ומתפתחת ...עכשיו זה הזמן בשבילך והרבה בשבילך אז רק עם זה מוסיף לך משהו (מה שלדעתי רק כאב ראש וכאב לב מאחורי הקלעים של פורום כזה ) אתך בלב .....

18/03/2018 | 18:31 | מאת: ס