הטרדה מינית של האח לאחותו

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/02/2018 | 22:15 | מאת: נטלי

שלום רב חייבת להתייעץ לפני שאשתגע היום גיליתי שבני בן ה 13 נגע באחותו מס פעמים פעם אחת הושיב אותה עליו נגע בישבנה יהיו עוד פעמים שאין לי מושג מה היה שם...צרחתי בבית אמרתי דברים קשים מאד לילד...אני אובדת עצות מה לעשות מה לעזאזל לעשות...

13/02/2018 | 20:55 | מאת: ס

הי נטלי, הפורום הנ"ל כמעט ואינו פעיל ואין איש מקצוע שמנהל אותו. ממליצה לפנות ל פורום פסיכולוגיה קלינית או פסיכולוגיה קלינית של הילד והמתבגר או פורום פסיכותרפיה

16/02/2018 | 17:05 | מאת: אביב

הי יקרה , קודם כל חיבוק ענק לך זה ממש קשה להכיל שנית עד כמה שזה קשה שני הילדים שלך זקוקים לך עד מאוד מאוד ממליצה לגשת לעזרה אמיתית ולא באינטרנט את יכולה לראות ברחבי הרשת מי מטפל בנוער שפוגע . יודעת בתור אמא שזאת אחריות גדולה כי בנך כבר אנו קטין ובכל זאת שני ילדייך זקוקים לטיפול עמוק אל תשאירי את זה ככה . אתך ומצטרפת לדבריה של ס. בואי לפורום פסיכולוגיה קלינית ...לפחות לא תישארי עם ההתמודדות הכל כך קשה לבד. שוב שולחת כוחות וחיבוק