כותבת ויודעת שזה לעצמי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/02/2018 | 05:09 | מאת: אביב

משתגעת........ . נמאס לי כל כך מהתנודות האלה ..

02/02/2018 | 13:22 | מאת: ס

את יודעת למה נכנסתי לכאן עכשיו? כי ראיתי את ההודעה שפוספסה ולבי לבי איתך. אז פשוט כדי לומר. אני איתך. שולחת יציבות ועץ ענף נטוע בקרקע אוחזת. 💗 ס

03/02/2018 | 08:24 | מאת: אביב

תודה איך ריגשת ...כן זה פיצל וטלטל ושיגע את המערכת ...והכי נפלא בעיני אחרי שכתבתי שם את כל הרגשות שעלו בי ....וכתבתי טונה של מחשבות טובות גם ...אז נהייה איזה איזון וגיליתי שמתוך הכאוס וההשלכה פשוט התפוצצה גם הבועה שלשמה כתבתי מההתחלה ... ממש אחות ...תודה את מדהימה שולחת לך המון כוחות (כאן צינזרתי את הסיבה )