היי......................................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/11/2017 | 21:01 | מאת: dream

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... שלכן, חלום

03/11/2017 | 20:21 | מאת: אביב 22

היי אהובה ....יש לך תמיד מקום כן בן אנשים יאללה בואי אתך בקושי שולחת כוחות