בנות אהובות ....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/10/2017 | 12:50 | מאת: אביב

ביררתי אצל מכרים שמבינים בדוקטורס .. דוקטורס בחופשה מרוכזת בחו"ל המועד ...ככה שאם יש בעיות בדוקטורס מה שתמיד יש .. אודי לא יכול להכנס . ס אהובה עכשיו אני כועסת על דוקטורס ... כל כך דאגתי לאודי ...

11/10/2017 | 13:23 | מאת: ס

כן, אה... תבורכי על האפשרויות על הדרכים לברר מה קורה בשטח. אלופה. תודה וחיבוק וכתבתי לך גם שם. ימים רגועים לכולנו. שלך, 🐾

11/10/2017 | 14:02 | מאת: אביב

למדתי הרבה מאוד על עצמי אחלה תהליך מה שבטוח חוסר אונים מפעיל אותי .... והכי הכי זה שהפורום הזה אודי ואתם פשוט בית אמיתי שדאגה היא חלק מהעניין של קשר עם אנשים שחשובים לנו ... שיהיה חג סופש קלים ...יאללה ארבע ימים ונגמררררר