לא יודעת אם אתן כאן......................................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/08/2017 | 11:24 | מאת: מיכ...

בכל זאת רוצה לשאול אתכן, האם קרה לכן שאתן פוגעות דווקא במי שאתן הכי אוהבת? מתייחסות לא יפה וכו'...במיוחד ביחסים אינטימיים? כאילו בכוונה..אבל בעצם לא בכוונה :( קרה לי ומתסכל מאוד, פוחדת שילך ואשאר לבד בסוף.

23/08/2017 | 11:30 | מאת: מיכ...

לא מסוגלת לחכות לפגישה...ורוצה אותה איתי..מרגישה שדחוף לי. למרות שכתבתי לה והיא ענתה..צריכה פגישה ולא תהיה רק שבוע הבא. אוףףףףףףף מתסכל.

23/08/2017 | 16:07 | מאת: אביב 22

מיכלי אנחנו תמיד כבני אדם פוגעים הכי הרבה במי שקרוב אלינו כי שם אנחנו מרגישים הכי בטוח .. וכן יש הרבה עבודה בזוגיות ובמערכות יחסים אינטימיות וקרובות ...ולהיות במקום שרואה את השני ...ובשביל זה יש את הסליחה והכפרה ושינוי הרגלים ...אחלה חודש לעבוד על הדברים ....

23/08/2017 | 16:37 | מאת: מיכ...

תודה..נכון ר"ח היום..וכן, הרבה עבודה בזוגיות :( למרות שכל כך טוב לנו ביחד...עצוב לי שאני ככה....

23/08/2017 | 22:58 | מאת: אביב 22

מיכלי זה הכי נפלא שלא טוב לך שזה ככה זה כבר חצי הדרך ...עכשיו זה רק תרגול וזה בסדר זוגיות טובה יש גם מריבות וויכוחים העיקר לא למשוך אותם לאורך זמן .. חיבוק

24/08/2017 | 14:10 | מאת: dream

היי יקירתי גם לי זה קורה... כל החיים המשותפים אני נלחמת עם עצמי...