אצל אודי הפורם נתקע..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/07/2017 | 22:46 | מאת: מיכ...

אוףף...חזרתי מחופשה נפלאה..נאחזת בחופשה...אבל משהו הנחית למציאות.. אודי נתקע בפורם...מבאס :(

27/07/2017 | 23:09 | מאת: אביב 22

אכן כן ...זה מבאס בעיקר שגם שבוע שעבר היה בחופש . אני מקווה שזה לא יהרוג את הפורום עוד קצת ... פוחדת שבסוף גורלו יהיה כמו כאן מה איתך שמחה שנהנית בחופשה

28/07/2017 | 07:59 | מאת: מיכ...

תודה...מבאס עם הפורום.היינו אמורות לא להפגש עד עוד שבוע בסוף הסתדר וביקשתישנפגש... ונפגש..נהנתי מקווה שגם את תקחי איזו חופשה שתוכלי להנות בה ולא להלחם כל כך הרבה. לגבי אודי. מאמינה שינסה להחזיר הכל למקום וימשיך כרגיל...

28/07/2017 | 12:11 | מאת: אביב 22

אני שמחה שנפגשתן ..ולגבי חופשות אני יוצאת ולוקחת אבל זה לא באמת מנתק אותך מהמורכבות של עצמך..המורכבות הזו היא חלק ממי שאני ...וזה נשמע כאילו אין עוד חיים מעבר לקושי אבל ברור שיש כמו אצל כולם ..שתהייה שבת טובה

28/07/2017 | 13:55 | מאת: מיכ...

כן..כתבתי על זה אצל אודי.. זה אכן מורכב. אבל גם אפשרי לחשוב על הטוב בחופשה ;) מקווה עבורך שהטוב יגבר על הרע.שבת של רוגע. מקווה שהפורום יחזור במהרה. בטח רק בראשון בערב במקרה הטוב.

28/07/2017 | 14:02 | מאת: אביב

שבת טובה ונפלאה