איך לעזור לחברה שלי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/07/2017 | 18:19 | מאת: סטודנט ערבי

שלום לכולכם, אני רוצה לשמוע מכל אחד מכם מה הוא יכול לייעץ לי לגבי הסיפור שאני הולך לספר עכשיו. אני צעיר ערבי בן 25, בא ממשפחה ליברלית, מחונך אוהב לקרוא ספרים ולשמוע מוזיקה, סטודנט שנה ד' לסיעוד, לפני חצי שנה הכרתי את החברה שלי, בחורה ערביה שלא מוצאים כל יום. בת 23, יפה, חכמה, אינטליגנטית, נשית במלוא מובן המילה, הסיפור התחיל אחרי שיצאנו לכמה דיטים היא הגיעה אלי הביתה, והיינו לבד בחדר, התקרבתי לנשק אותה ופתאום הפנים שלה השתנו היא דחפה אותי הצידה כשהתקרבתי אליה, והיא לה מבט של מפוחדת, הבנתי שקרה לה משהו הצלחתי להרגיע אותה, והיא סיפרה שאבא שלה אנס אותה לפני 9 שנים, בתקופה שהוא ואמא שלה היו גרושים, והיא שמרה את הסוד הזה 7 שנים עד שהיא סיפרה לאמא שלה, אתם בטח מודעים לזה שבחורה שעוברת אונס החשק המיני שלה משתנה, בתקופת 7 השנים שהיא הסתירה את הנושא היא הכירה בחור שניצל את הביטחון העצמי הירוד אצלה וניצל אותה מינית בקשר של שנה וחצי "היא הייתה בת 16 והוא בן 18", הבחור הטריד אותה הרבה פעמים ולכלך עליה הרבה וגם קיים איתה סקס הרבה פעמים, וכפי שאתם יודעים במגזר הערבי נושא המיניות זה לא נושא שאפשר לשתוק עליו, שכן יש אצלנו הרבה דפוקים שהורגים על רקע כבוד המשפחה, מבלי שיבינו את העניין לעומק, אני אוהב את הבחורה ומעריך אותה הרבה, ואני לא רוצה לעזוב אותה, אבל בתקופה האחרונה היא משתפת אותי בכמה דברים שאני לא יודע אם אני יכול להתמודד עם זה, דוגמת זה שהיא לא רוצה להביא ילד לעולם, ובתקופה האחרונה גם לא באלה לקיים סקס לעולם והיא לא יודעת מתי התחושה הזאת תלך, ובעיקרון הפנטזיה שלה שהיא רוצה אורגיה עם עוד גבר שזה לא מקובל עלי בכל מחיר, אין לה מנטליות בכלל אבל מצד אחר יש לה הזדמנות לקריירה גדולה. אני מאוד נקשרתי אליה בחצי השנה שאנחנו ביחד וכמה שהכרתי לפניה אנשים אף אחת לא הבינה אותי וסיפקה אותי מכל הכיוונים כמוה, מה אתם ממליצים לי לעשות איתה. ותודה לכם מראש על העזרה.

12/07/2017 | 23:15 | מאת: אחת מכאן

הי .בעקרון המקום הזה שומם ואין כאן אף אחד.. אם היא לא תלך לטיפול טוב יהיה לכם קשה להיות בזוגיות. היא חייבת עזרה .....