ניסיתי להיכנס כמה כמה פעמים ולא הצלחתי. לכן סליחה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/05/2017 | 20:28 | מאת: ים

לך אבוש שלא הגבתי. אני כאן כמה פעמים בשבוע לפחות...באה לשמוע את השקט ולהתגעגע...לא יודעת...זה מכאיב לי אך אני עדיין ממשיכה לעשות את זה... שמרו על עצמכן, ים, עצובה ומתגעגעת...

25/05/2017 | 20:07 | מאת: אביב 22

ים אהובה ....אוף אתך תכנסי לאודי נו תעשי שינוי ...מבינה שקשה לך כי זה לא אידה וכן יש דברים שקשה לכתוב שם כי הוא גבר ואין שם אינטרקציה כמו שהייתה כאן והוא זה שמגיב אבל לפחות תרמזי שכתבת כאן ואז אכנס לכאן ... אני לא נכנסת לכאן בכלל ...והכי מבינה אותך בעולם ... שולחת חיבוק עוטף ואוהב