אוי ים יקרה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/03/2017 | 14:00 | מאת: מיכ...

סתם כזה פתחתי...וראיתי אותך, מצטערת שלא הייתי ברגע הנכון. עכשיו פה! איתך, הכל מובן, ומותר לכאוב ולהרגיש אותו הדבר...המטפלת שלי אומרת ספירלה ולא מעגל. אוהבת ומחבקת כמה שמתאים, מקווה שיותר טוב, מיכל

18/03/2017 | 19:04 | מאת: dream

כן,עכשיו הרבה יותר טוב. זה היה מין גל כזה שלא הצלחתי לצאת ממנו לבד. ברוך ה' שהיה מי שעזר לי לחזור לעצמי...אבל המקום שהיה כאן עדיין חסר לי וכנראה יחסר לתמיד...אני שונאת פרידות...לא פלא... תודה על מילים החמות,ים