ריח רע.............................................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/01/2017 | 16:52 | מאת: מיכ...

בנות יקרות. אתן שוב לא כאן. אבל אם כן, רציתי לשתף שריח מסויים עושה לי רע.....מעורר בחילה ולא יודעת להתמודד.....יש למישהו רעיון? אני רגישה לריחות בכלל אבל....האם קורה לכן שריח מעורר זיכרון או משהו ספציפי? מישהי יכולה לשתף לעזור, להציע...אם בכלל מישהו עוד קורא פה. תודה.

19/01/2017 | 16:23 | מאת: .במבי פצוע..

מיכל הי, כן .. ריח וזיכרון .. ריח זיעה חריפה מאוד לא נעימה לי .. אבל יש ריח אחד שאינני יכולה להכיל.. ריח של עץ חרובים בפריחה... מכירה את הריח המתקתק הזה של עץ חרובים בפריחה ? בדיוק !! כמו ריח של זרע.. הריח הזה הוא בלתי אפשרי עבורי.. כשאני עוברת ליד עץ חרובים בפריחה אני עושה עיקוף.. לא מסוגלת להכיל את הריח הזה.. מעבר לכוחותי.. לפחות עכשיו.. ואיזה ריח מסויים עושה לך רע ? ועל מה ולמה ? איתך, במבי.

20/01/2017 | 13:13 | מאת: מיכ...

במבי יקרה, תודה על השיתוף...אספר בקרוב..

22/01/2017 | 08:57 | מאת: מיכ...

מתפנה לכתוב.. כן, את צודקת עם ריח פריחת החרוב, שונאת את העץ הזה, את הריח שלו בסתיו...כל כך מבינה. אני גם שונאת את הריח של הפרי כשפותחים. שונאת ריח גויבות ופג'ויות...הם גם מזכירות לי רע... ולפני שבוע בערך הרחתי ריח שאני שונאת, מאז מתעוררת בלילה, עם ריח ובחילה וזה לא מפסיק...וקשה לי. תודה במבי יקרה.