יש!!!!!!!...................................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/01/2017 | 16:08 | מאת: מיכ...

זהו, הצלחתי!!! בהתחלה כתב ששמי "לא נמצאת" ולא היה לי אכפת העיקר שישלח! ועכשיו הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שם חדש מיכ... וסיסמא חדשה :) ועובד סוף כל סוף! שלחתי לאודי, תודה לכן יקרות שלא נטשתן, שהעברתן, שתמכתן! אתן אלופות!!!!! אוהבת אתכן, תודה אביב יקרה, וואו עזר לי מאוד ההעברה שלך! אומנם אודי עוד לא העלה אבל נראה לי שכן כי כתב שההודעה הועברה בהצלחה ורענן פורום.....אז...אוהבת, מיכ

11/01/2017 | 16:14 | מאת: מיכ...

הדס מהצוות הטכני מוסרת שתעזרו בה! בבקשה, אם מישהי לא הצליחה, עכשיו זה עובד! אבל אם לא תצליחו תפנו אליה בבקשה, היא מאוד נעימה ותעזור לכן. מיכל