לאודי (אביב: הודעה להעברה, תודה)

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/01/2017 | 14:36 | מאת: מיכ

נראה שאין לך מושג כלל... האם חשבת למה בנות מסוימות כותבות? לאן נעלמו השאר? מרגישה כמו אוויר, כשכתבת כרגיל ליציאת היום החופשי הרגיש לי בלב שנטשת :( כאילו אם לא כותבים אז לא קיימים :( מרגישה לא קיימת כי לא מצליחה וכאילו לך לא אכפת מזה כלל. מי שכותב הוא קיים כי ככה זה בפורום הזה..אז נמאס לי!! והדרך היחידה שאולי תענה זה דרך אביב היקרה...וגם במבי הציעה, תודה לכן. אני בקשר עם הדס, היא מנסה וזה לא פשוט כבר כמה ימים. דע לך שאי אפשר יותר. וכרגע מתכוונת להפסיק לנסות, כי הניסיונות הרבים נעשים מול המחשב, המייל ששם אני מרגישה חשופה מידיי...יש גישה לכל בני הבית להכל וזה מלחיץ אותי. מצטערת. תודה שתמיד היית לצידי, עזרת, תמכת, תודה לכן בנות נפלאות, הגיע הזמן אולי לצאת לדרך אחרת שאינה תלויה בפורום. מצטערת, מיכ.

10/01/2017 | 17:16 | מאת: אביב 22

העברתי אבל בבקשה תמשיכי מול הדס אל תשברי תילחמי על המקום שלך חיבוקשל כוחות