מיכל אביב וים יקרות !!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/01/2017 | 14:09 | מאת: .במבי פצוע..

מיכל .. כ"כ , כ"כ מבינה אותך.... זוכרת שכשאודי כתב את "הרגיל" בשלישי וחמישי בערב כשלא יכולתי להיכנס זה הרגיש לי בדיוק !! מה שאת מתארת.. את יודעת מיכל מה שאולי את יכולה לעשות ? לבקש מהדס הסבר מפורט איך לפתוח מייל חדש (בכדי לשמור על הפרטיות שלך מבני משפחתך) ודרך המייל החדש (ובעזרתה של הדס) להירשם מחדש.. כן, זה מרגיש איום !!! זה צרוב לי בעור ובנשמה הקטע הזה של "דלת חסומה הביתה".. אל תוותרי מתוקה !! אם את רוצה שאעשה העתק הדבק לפורום של אודי ,אעשה בשמחה !!! רק תגידי... אביב מתוקה ! גם אני הייתי ערה לתגובות מאוד מתומצתות אתמול בערב.. גם לי זה "גירד" טיפה בלב.. ואמרתי לעצמי שייתכן שאודי מאוד מאוד עסוק עם ספר חדש שאולי עומד להוציא, אולי קרה משהו שבגללו אין לו דקה זמן והוא מלחיץ את עצמו בכדי לפנות לנו כמה דקות (שאין לו אתמול בערב) וחשבתי לעצמי איזה בן אדם אחראי שהוא.. יודע שאנחנו מחכות, מכיר את "הסטינג הקבוע" ויודע עד כמה זה חשוב לנו, ולמרות שאין לו בכלל דקות מיותרות בערב זה , בוחר לענות ולתת ליטוף חפוז... וים .. אם מותר לשאול (כמובן את מחויבת רק לעצמך) אם השתתפת בפורום של אודי, באיזה ניק השתמשת ? שואלת כי מנסה לעשות לעצמי חיבורים ... ורוני יקרה !! אם את קוראת פה.. בבקשה ,תני סימן חיים.. דואגת לך.. ואם יש פה בנות נוספות .. אולי נפתח פה עץ עם ענפי חיבור וקשר ? שלכן, במבי.

10/01/2017 | 14:39 | מאת: מיכ

יקירתי, תודה. ים הייתה פה כבר זוכרת? גם אצל אודי...טוב שבאת, ים :) מעדיפה כרגע לנוח, לוותר להיות פה, לקרוא אתכן, לכתוב, להגיב, אבל בינתיים עם הפורום של אודי סיימתי. אולי זה סימן לתלות רצינית ונוראית שלי שם. תודה לכן על הכל אתן נפלאות, בהצלחה והחזיקו מעמד. מיכ

10/01/2017 | 17:20 | מאת: אביב 22

במבי תודה שאת ניכנסת לכאן . תודה על התגובה כן אני יודעת חוזרת ומזכירה לעצמי שאודי בא בטוב ...ובכל זאת הוואוו הזה הופך לי את הבטן וכל הבלאגן בדוקטורס רוצה לברוח מהם רחוק ....אבל זקוקה לתמיכה הזו במשך השבוע לשרוד את היום יום הכל כך מורכב ... ורוני קודם העברתי ממנה הודעה לפורום כמו מיכל הדס לא מצליחה לעשות כלום והיא התייאשה ...עצוב חושבת על גולם ועפרה ושירה ...זה מטריף אותי שאני לא יודעת מה איתן

10/01/2017 | 18:50 | מאת: .במבי פצוע..

רוני יודעת שיש פה תנועה בפורום ? זוכרת שמתיישהו רוני נכנסה לפה.. אם את בקשר איתה אולי תציעי לה להיכנס לפה בנתיים בכדי שהיא לא תרגיש לגמרי לבד ? בכדי שרוני (וגם האחרות) תרגשנה שיש דלת פתוחה..? ואולי משהו בהרגשה הנוראה שהן חוות יתרכך... ?

10/01/2017 | 19:08 | מאת: ים

,היי במבי יקרה אני "חלום"