אביבוש יקרה........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/01/2017 | 07:59 | מאת: מיכ

אודי ממש לא כועס...הוא משקף וכן התמצות משגע....אני מרגישה אוויר. הוא לא מבין שיש כאלה שנעלמו לו???? הוא לא מבין שזה לא מרצון??? הוא לא מבין שמרגישה אוויר למולו כשהוא נפרד כרגיל ליום חופש????? נסיונות וכתבתי להדס וכלום!!!! שיבין כבר!!!!!! את יכולה להעביר לו את המסר??? מרגישה שזרק אותי לכל הרוחות...כאילו מה אכפת. רק מי שכותב לו קיים...מבאס כל כך.:(

10/01/2017 | 12:31 | מאת: אביב 22

מיכלי תכתבי מה שאת רוצה כאילו כתבת שם ואני יעביר לך כמו שכתבתי לך קודם