בנות מישהיא כאן.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/01/2017 | 06:53 | מאת: אביב 22

לפעמים התמצות של אודי הורג אותי .... איך מול זכרונות פלאשבקים בורות שחורים כל שיש לו לאמר זה וואוו... אני יודעת שאודי בא בטוב .. אז אולי מישהי מסוגלת להסביר לי את הוואוו הזה מרגישה שהוא כועס שהבאתי קושי ...ואולי גם כאן אני לא צריכה לכתוב את זה אולי אני מקשה גם אליכן אוף לא יודעת זה הרגעים שאידה כל כך חסרה לי .... מתגעגעת לבית שהיה כאן ...

10/01/2017 | 09:38 | מאת: ים

אביב,יקרה...אין לי תשובות בשבילך. אולי אודי הוא הכתובת להסביר את עצמו. רק רוצה לכתוב לך שחסרונה של אידה כל כך הרגיש לי הרגע ובאתי לכאן כמו לבית שהאימא עזבה. ה"יתמות" שלי לכ כך הכתה אותי פה...כיף שאתן פה גם אם בגלל הבעיות התכניות בפורום השני. גם אני לא מצליחה להכנס אליו ואין לי כוח לזה. סתם...זה הרגע שאני מרגישה כל כך שחברות לעולם לא ישלימו את אימא שעזבה...הן אהובות ואוהבות וממלאות אבל זה משהו אחר...חיבוק ממני,יקרה ים,באהבה