חשופה............................................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/01/2017 | 13:29 | מאת: מיכ...

טוב, קצת נמאס לי וכמו אביב מפחדת מכל החשיפה הזו כי בבית לא יודעים ויש להם גישה מצויינת למחשב שלי למייל שלי להכל.....קצת מבאס עכשיו לנסות עם התמיכה כי מסביבי אנשי הבית... והכנתי מייל חדש והוא רשום במחשב..פעם המייל היה פקטיבי כזה.....סתם נכנסתי למערכת איך שרציתי מנסה גם רגשונים :( :+) @ בטח לא יצא כלום. חחח

08/01/2017 | 13:32 | מאת: מיכ...

רגשונים? לא יוצא במחשב :) :)

08/01/2017 | 19:57 | מאת: אביב 22

אז אל תרשמי את המייל במחשב !!!! אם זה גוגל תתנתקי ברשימה של המילים כתוב להסיר מייל תורידי מהבית כנסי רק דרך הגלישה הפרטית ככה זה נסגר ולא נשמר וכן זה בעייה אבל את יכולה להכנס מהטלפון גם בלי לרשום פשוט כל פעם תיכנסי דרך הכרום תקישי גוגל ותיכנסי למייל ... הי הרגשונים זה דרך הטלפון לא דרך המחשב ... ואם תירצי שהעביר לך משהו בנתיים עד שתסתדרי כיתבי כאן ותכתבי לי להעביר אני יעביר באהבה רבה ...חיבוק ענק

08/01/2017 | 20:01 | מאת: אביב 22

ובכל מקרה אל תסמני את זה שאת רוצה תגובות למייל ככה בעצם לא יהיה במייל כלום רק הפרסומות שדוקטורס שולחים

08/01/2017 | 21:01 | מאת: 🐼

🐼 🎁 🍇 הי מיכל, זאת סוריקטה (אין רגשון בצורת החיה שעל שמה הכינוי שלי. אז הלכתי על משהו אחר) נכנסתי רק לנסות לראות את העניין הזה עם הרגשונים דרך המחשב.