מותשת...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/01/2017 | 20:04 | מאת: ..במבי פצוע..

הי לכן.. אהלן סוריקטה אחותי.. איזו עייפות.. כ"כ מותשת.. הרבה גירויים השבוע ועוד הקטע המטורלל הזה עם דוקטורס.. תראו כמה ואיזה ניסיונות מטורפים , ניסיתי להיכנס בכל הדרכים האלו: 1. דרך כניסה לגולשים רשומים: כתבתי את הניק בו אני משתמשת : .במבי פצוע.. כתבתי את הסיסמא בו אני משתמשת לחצתי על כניסה הופיע כיתוב : שם משתמש ו או סיסמא לא קיימים במערכת. 2. כתבתי את הניק בו אני משתמשת : .במבי פצוע.. לחצתי על שכחתי סיסמא כתבתי את כתובת המייל בו אני משתמשת הופיע כיתוב : כתובת המייל אינה קיימת במערכת. 3. לחצתי על האפשרות המופיעה בצד שמאל של החלון : עדיין לא רשום/הצטרפות מחודשת הקלדתי את הניק שלי : .במבי פצוע.. מיד הופיע מתחת לשם המשתמש : שם המשתמש שהקלדת כבר קיים במערכת. המשכתי למלא את כל הפרטים . כולל סימון v על קבלת ניוזלטרים ואישור תנאי שימוש האתר. לחצתי על מקש ההצטרפות ולא קרה מאומה . תקוע. לא התרחש כלום. הדס מצוות דוקטורס בקשר איתי דרך המייל אך כל מה שהיא מציעה לי לעשות ,עדיין תקוע.. אמרה שתנסה לעשות כל מיני שינויים ותחזור אלי בערב לבדוק.. ואאו כמה שאני עייפה.. מעניין מה עם חנה,רוני, מיכל לדעתי גם לא מצליחה להיכנס. מעניין מה עם הילה ועוד מלא בנות.. ינשוף , איך הסתדר לך ככה ? ואפילו את השם שלך הם החזירו.. מרגיש לי כאילו אני בעונש מחוץ לכיתה :(( פתאום אני שומעת קול פנימי ציני שלועג לי : כן.. כן.. תתבכייני לך..רוצה טישו ? דיי אין לי כוח..

05/01/2017 | 21:39 | מאת: אביב 22

במבי מצטערת גם רוני עם התמיכה כל הזמן לא מצליחה להכנס. ינשוף הייתה איתם במליון אימליים כל ביום ...על סף יאוש הצליחה אל תשברי יקרה בבקשה . את רוצה שהעביר את ההודעה הזו גם ???

05/01/2017 | 22:40 | מאת: .במבי פצוע..

הצלחתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מליון מיילים עם הדס מצוות דוקטורס וואווו... שלחתי עכשיו הודעה בפורום ולדעתי זה יעלה .. וואווו... מרגישה כמו אחרי טיפוס מפרך בהימלאיה .. תודה ענקית לך אביב הנדיבה... :)) חיבוק גדול שלך,במבי.

05/01/2017 | 22:47 | מאת: אביב

איזה כייףףףףףףףף