שדרוג מערכת הפורומים

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/01/2017 | 00:13 | מאת:

שלום לכל גולשי הפורום! אתר דוקטורס נמצא בימים אלו בתהליך שדרוג מערכת הפורומים. במידה ונתקלתם בבעיות הרשמה או כניסה למערכת או מתנצלים על אי הנעימות וברצוננו לעזור לכם. אנא פרטו בשרשור זה מהן התקלות בהן נתקלתם או שלחו מייל ל[email protected]. תודה על שיתוף הפעולה! צוות אתר דוקטורס

05/01/2017 | 08:29 | מאת: סוריקטה

שלום שוב, דבר קטן נוסף - כבר כמעט כשנה שתגובות אינן מגיעות אליי למייל התקף. V מסומן. אשמח אם ניתן יהיה לסייע גם בכך. תודה רבה, סוריקטה

05/01/2017 | 09:13 | מאת:

בוקר טוב סוריקטה ותודה על תגובתך. נשמח לסייע לך בפתרון הבעיה. בבקשה עדכני אותי אם את מקבלת התראה על התגובה שאני כותבת לך עכשיו. בתודה, הדס - צוות אתר דוקטורס

05/01/2017 | 08:31 | מאת: סוריקטה

הכוונה הייתה לפורום פסיכולוגיה קלינית (סליחה)

05/01/2017 | 09:18 | מאת:

היי סוריקטה - גם על התגובה הזו את אמורה לקבל התראה למייל - אנא עדכני. תודה! הדס - צוות אתר דוקטורס

05/01/2017 | 09:40 | מאת: סוריקטה

שלום רב, מאשרת שקיבלתי התראה לתגובה להודעתי בפורום הנוכחי. עם זאת, לא קיבלתי התראות לתגובות בפורום פסיכולוגיה קלינית, בו בעצם אני משתתפת קבועה. הכניסה לכאן הייתה מקרית, היות שיש הודעה זהה גם בפורום המקביל. תודה על התמיכה, סוריקטה

06/01/2017 | 06:47 | מאת: אביב 22

מנסה כאן...מכוון ואין צנזור של אודי..וזה מגיע אלייך למייל לפי מה שקראתי עכשיו. יקרה קראתי אותך בפורום את השתגעת למה שאני אכעס שבאת לכאן הכוונה ותיקראי טוב היה לטרולים . המקום כאן לא מוגן ואין כאן מנהל .(. ודוקטורס אני מבינה שאתם רואים את ההודעות אז תרימו את הכפפה מגיע לנו הבנות שנפגעו פורום לעצמיינו,בכל מקרה תודה על העזרה) האמת אשה יקרה יש בי משאלה שתיכנסי למייל ההוא שפירסמתי כל כך רוצה להיות חברתך גם במציאות אבל זה שלי :)))) וזה בסדר גם שלא העיקר שלא תעיזי להכנס פחות לאודי . ...זה מה שעזר לנו כנראה להכנס לללא פגע 😉😃😄 אוףףף מקווה שתיראי את זה ולא תישארי בהרגשה של מיותרת ולא חשובה...הלוואי והיית מבינה איזה משענת היית לי כל הימים האלה. דווקא בתזכורת שלך האין סופית על לקיחת אחריות וגבולות ...בזכותך שמרתי על עצמי יותר. ולדעתי גם לבנות שלא יוותרו וינסו שוב ושוב ...אוהבת שולחת חיבוק

06/01/2017 | 08:20 | מאת: סוריקטה

מנסה :-) ;-) :-* כן, קיבלתי למייל, ובאמת מאד לא מוגן כאן ולכן אמתין עד לפתיחת הסכר, אי שם, ביום ראשון. השארתי עכשיו בפורום פסיכולוגיה, בטרם ראיתי הודעתך פה, הודעה איומה. אלליי. אני מאמינה שכל אחת מהבנות הדומיננטיות בפורומים יכולה להיות מנהלת, ובעבר הרחוק, בנות שהכרתי (עד כדי מעבר למציאות) אכן מימשו זאת והפכו להיות מנהלות פורומים. ולי הציעו מספר פעמים להיות מנהלת באחד הפורומים בתפוז (לא קשור לנפגעי נפש). אבל זה גם תפקיד סוחט. מתיש. שוחק. גם פורום תמיכה הדדית נותר מיותם. מעניין שהשם שלו יותר מדבר אליי, כי אני בוחרת לא להגדיר את עצמי תחת איזו כותרת. אחשוב על ההצעה שלך, טוב? חיבוק בחזרה, סוריקטה

06/01/2017 | 12:50 | מאת: אביב 22

איך אני שמחה שקיבלת את ההודעה....לא יודעת אני עושה סמיילי בטלפון . כן זה נחמד לפחות משהו טוב בשדרוג הזה.

06/01/2017 | 12:54 | מאת: אביב 22

ובקשר למה שכתבתי קחי את הזמן תמיד זה אפשרי ...המייל נשאר שם ...וזה בסדר גם אני חוששת זה יותר ממובן .

06/01/2017 | 12:54 | מאת: סוריקטה

😚😍❤ 🎹🎶 נראה מה יצא

09/06/2017 | 00:16 | מאת: אביב

הי אהובה , נזכרתי שאת מקבלת תגובות למייל ... אז תדעי שקראתי אותך שם . הכל בסדר , לא הרגשתי מותקפת הרגשתי אשמה ...וידעתי ישר שהכל בסדר ודווקא זה שיח שאני רוצה לפתח הוא חשוב לי מאוד ... אז בתקווה שתקבלי למייל ...לא אוף אתך אוהבת מאוד את סיעורי המוחות האלה...חיבוק