שאלת סקר מהירה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/01/2005 | 13:27 | מאת: אופיר

בעקבות ההודעה של כתם חשבתי שאולי כדאי לעשות הכרות קצרה למשל הכינוי שלי... איך בחרתי בו? ומה הוא מסמל עבורי? לו הייתי בוחרת כינוי חדש איך הייתי מכנה את עצמי? -

09/01/2005 | 18:36 | מאת: פיה

אני פיה. גם אם יהיו לי חיים ארוכים אני כבר במקום טוב באמצע... למרות שהכינוי הזה מקרי ואופטימי ולא כל כך קשור למה שעברתי שמשייך אותי לכאן... אם הייתה לי בחירה הייתי רוצה לכתוב בשמי... בחרתי את הכינוי כי כשהתחלתי לכתוב בפורום נפגעות אחר בדיוק הבנות שלי ואני נדלקנו על פיות והתחלנו לאסוף ולכל פיה היה אופי או תפקיד או יצוג של תכונה (קצת מזכיר תיאוריות יונגיאניות שמשלבות בין ארכיטיפים ומיתולוגיה). אז הרגשתי יש בה יחוד ויכולות של סיפורי אגדות אבל גם אנושיות. בימים הקרובים אני מאוד לחוצה יש לי המון משימות בצד איומים שאם לא אעמוד בהן הקריירה שאני שואפת אליה בסכנה... וחוששתני שאף פיה לא תבוא להציל אותי אם לא אספיק...

09/01/2005 | 19:35 | מאת: L.L.B

הכינוי שלי מורכב מהשם שלי, שם משפחתי וכינוי נוסף (הצלחתי לבלבל אתכם?). הכינוי הנוסף הוא ה-B, פירושו- BLUE. ולמה ב??לו?? חברות שלי העניקו לי ת'כינוי הזה מפני שמגיל צעיר מאוד הייתי ילדה מאוד סוטה. אם זה דיבור מלוכלך בכל מה שקשור במין, אסוציאציות מיניות, בדיחות גסות, ידע רב (מעניין למה...), גלישה באתרי פורנו לעיניי כל וכו'... הייתי ממש מגעילה. דוחה... הכינוי הנ"ל מלווה אותי כבר 4 שנים. לכל מקום שאלך - הוא אחרי. כל מי שמכיר אותי, מכיר גם את L.L.B וזהו! L.L.B

10/01/2005 | 22:16 | מאת:

אני מאמינה שאותה פיה נמצאת בפנים אצלך... עם כל התכונות המקסימות והמופלאות שיש בפיה... יופי ...חוכמה...וכוח...הרבה כוח... וכל זה נמצא בפנים...אצלך.... תסמכי ותאמיני בעצמך... אידה

10/01/2005 | 00:17 | מאת: כתם לידה

למה בעצם בחרתי את השם הזה יש ספר של סמדר שיר שנקרא כתם לידה שמאוד חיבר אותי לתחושות שאני מרגישה בתקופה האחרונה המון חיבורים והמון ענפים דוקרניים שיוצאים ממקום אחד שעוטפים וחונקים בד בבד ומסתירים אותי כתם לידה הוא בעצם קעקוע לכל החיים שאי אפשר להסיר אותו שסימנו אותו אנשים שבגדו ופגעו בי לאורך השנים הצעירות שלי

10/01/2005 | 22:34 | מאת:

מקווה שאותו הכתם שאת מרגישה שחונק...דוקר......ומסתיר יהפך לפחות דוקר....פחות חונק ופחות כואב... איתך אידה

10/01/2005 | 03:46 | מאת: מתוסכלת

כל חיי רווים בתיסכולים...אני מתוסכלת ססטמתית...וזהו מקור שמי האנטישמי:- לו היה לי זכות נסיגה בבחירת השם, וזכות התנתקות בקדנציה הנוכחית, הייתי משנה את שמי מעורר הקונטציות השליליות ומהווה נבואה שמגשימה עצמה ל:אליטיסטית סטייליסטית....

10/01/2005 | 14:35 | מאת: פיה

אליטיסטית ס., למה את מחכה?

10/01/2005 | 16:19 | מאת: אופיר

קראתי והתרגשתי גם חייכתי וגם התעצבתי כל הכבוד לכן על הכנות. על היופי על היצירתיות.... ולמתוסכלת נדמה לי שפיה שואלת למה בעצם להשאר עם הכינוי שמהווה כדברייך נבואה שמגשימה את עצמה כלומר איפה שיש בחירה כדאי להפעיל אותה השאלה שאני מוסיפה היא אם יש לך בחירה אם להרגיש תסכול או לא?

10/01/2005 | 22:31 | מאת:

האמת שהשם שבחרת ..קשה... כמו שאמרת כשמך...כך את מרגישה.... וזה נשמע קשה...כואב.... מאחלת לך להרגיש אחרת...מתקדמת.... מאחלת שתוכלי להחליף את הכינוי ותאמרי כשמי כן אני...ממקום אחר... טוב יותר..שלם יותר... איתך אידה

16/01/2005 | 20:32 | מאת: L.L.B

למה אתן בחרתן בכינוי הזה? (אם מותר לשאול?) ולמה הייתן משנות אם הייתן יכולות? סליחה אם מחטטת... L.L.B