איה זקוקה לתשובתך בדחיפות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/04/2005 | 15:25 | מאת: אבלין

אני בשבוע 25 + 4 ימים. מידי פעם אני מרגישה לחץ בבטן התחתונה וכבדות ( ההגדרה הנכונה היא שיש לי תחושה שכאילו אני צריכה "להחזיק את הבטן שלא תיפול לי). אחרי מנוחת צהריים או לילה אני קמה בבוקר כמו חדשה. וכך חוזר חלילה. כל פעם כאב במקום אחר. כל פעם אני הולכת למיון נשים בקופת חולים ששם בודק אותי גינקולוג + אולטרהסאונד + מוניטור. אומרים לי שהכל בסדר. העובר במצב ראש והלחץ נובע מיזה. אתמול בלילה - קמתי עם כאב חד בצד שמאל (בצד הקיבה) והצלעות בצד כאבו לי בקושי הצלחתי לנשום. ואז הגב התחתון התחיל לכאוב לי. אחרי מנוחה הרגשתי יותר טוב. וכך אני מוצאת את עצמי כל יום עם כאב חדש במקום אחר ואני לא יודעת אם תופעות אלו שכיחות. אני חושבת שאיבדתי מעט פרופרוציות לגבי מהו כאב נורמלי בהריון ומה לא. אודה לך אם תוכל לעשות לי מעט סדר בבלגן ובחרדות שאני שרויה בהם. (האם יש קשר למיומה שיש לי - נאמר לי שהשליה מחוברת אליה בקצה) תודה אבלין

08/04/2005 | 18:17 | מאת: שחר

לפורום הריון ולידה - לד"ר יפת. במידה והכאבים חורגים לפי דעתך מהנורמה לכי לבדיקה אצל רופא. אני בטוחה שאת יודעת מהו כאב לא נורמלי, על אף הבלבול שאת שרויה בו. בהצלחה והמון בריאות.

10/04/2005 | 12:39 | מאת: איה

לא הייתי כאן כי אם בסופש באילת. כל כאב בהריון בעיקר הוא נורמלי מה שצריך להדאיג ומחייב בדיקה הוא כאב בטן!!! יחד עם זה צריך באמת פרופרוציות לא כל כאב הוא משהו שצריך להדאיג או לחשוש למרות שחרדות זה לא משהו נשלט אפשר להירגע ולהבין שזה חלק מההריון יש המון תופעות לא הכי נעימות כמו בחילות, הקאות, כאבים שונים ועוד........ יהיה אשר יהיה שווה את התוצאה!!!! אם כואב לך הבטן לכי להיבדק או כל כאב חריג אני בטוחה כמו ששחר כתבה שאת יכולה להבחין בזה המשך תקין וקל!!!! איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה