חוששת מאוד

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/03/2005 | 09:44 | מאת: אנונימית

בזמן האחרון אני מרגישה מודאגת מאוד וחרדה מדברים רבים הציעו לי לקחת סרוקסט שיקל עלי אך אני מעונינת להפסיק גלולות ולנסות להיכנס להריון, הוסבר לי שניתן לשלב בין סרוקסט להריון אך אני עדיין חוששת משני דברים 1. שזה יקשה עלי להכנס להריון 2.שאם אצליח להכנס להריון אני אפגע בעובר יחד עם זאת אני חוששת שעם כזו חרדה יהיה לי קשה לעבור הריון וגם מפחדת מדיכאון אחרי לידה בבקשה - עצתך הדחופה ! תודה מראש

18/03/2005 | 17:29 | מאת: shar

הי אנונימית, מאוד מבינה את מצבך... לא הצלחתי להבין באיזה דרגה החרדות שלך, האם יש לך התקפי חרדה או שאת פוחדת וחוששת אך מצבך יציב. האם את פוחדת מההריון או/ הלידה, או שאת בחרדות בלי קשר לזה וחוששת שאם תקחי סרוקסט זה יכול להשפיע על הכניסה להריון? המלצותיי הן כאלה: קודם כל, את לא לבד...גם אני חשבתי שאני מאוד משונה, ואף אחד לא הבין מה אני "עושה עניין" מדבר טבעי כמו הריון ולידה... ולכן, אני מוצאת ששיתוף ברגשות ובחרדות מאוד מקל: א. יש את הפורום הזה, יש את הקומונה בתפוז, שווה להכנס (גם של איה-איושי): http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=5678 ב. יש באיכילוב קבוצת תמיכה בחינם לחרדות מהריון ולידה, שכפי הנראה בעוד חודש בערך תפתח. ג. את יכולה, למען השקט שלך, לבדוק בפורום מומחה פסיכיאטריה בדוקטורס, האם ניתן לקחת סרוקסט בהריון או לפני הריון והאם זה משפיע. יש שם פסיכיאטר שעונה.. בכל מקרה את לא לבד, הרבה בנות שותפות לחרדות שלך.. אשמח לעזור... shar

18/03/2005 | 17:41 | מאת: איה

שר כבר כתבה כמעט את כל מה שרציתי לומר את בהחלט מוזמנת לקומונה שלי בתפוז... שם בוודאות יש עוד נשים שהן במצבך! עוד לא בהריון וחרדות ותומכות מאוד האחת בשניה (כבר מכירות אישית בגלל המפגשים הרבים שאנו עושות ובכלל נוצרו חברויות על רקע הפחד) אני חושבת שזה יהיה מקום נפלא עבורך!!! מעבר לזה גם אני לקחתי סרוקסט, אמנם לא בהריון אבל הרופא אמר לי שניתן ואני מכירה שלקחו והכל היה בסדר. זהו כדור מותר!! בהריון ולא פועל חלילה בעובר. חשבת על טיפול פסיכולוגי במקביל? לי אישית מאוד עזר. יהיה לך המון זמן אפילו שתהיי בהריון עד הלידה לטפל בעצמך. יהיה בסדר!!! במקום כדורים יש רסקיו רמדי טיפות פרחי באך טבעיות. תעבדי על נשימות והרפיה, תחשבי מה מרגיע אותך ועושהלך טוב!!! אולי זאת תקופה קצת לחוצה וקשה שעושה לך רע אבל היא תחלוף תמיד כאן איה

18/03/2005 | 20:21 | מאת: shar

הי שוב.. איה, מקווה שלא נדחפתי לך (-: מה שרציתי להוסיף לאנונימית זה שמעבר לרסקיו רמדי המוכר, ישנן תמציות באך נוספות שיכולות מאוד מאוד לעזור, (מנסיון כמטפלת ומטופלת כאחד)...ולדעתי עדיף ושווה לתת להן צ'אנס לפני טיפול תרופתי נגד חרדות. רק שצריך ללכת למטפל בתחום באזור מגורייך.. ומצטרפת לאיה בהמלצה, בכל מקרה, על טיפול פסיכולוגי, כי באמת יש זמן וכדאי לברר ולקבל תמיכה.. מקווה שאת מרגישה טוב יותר.. סופ"ש נעים shar

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה