חרדה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/02/2005 | 19:59 | מאת: חן

אני כבר 6 שנים לוקחת גלולות בשל מחזור לא סדיר.לפני כשנה התחתנתי ומאז חוזרים ואומרים לי כי תיהיה לי בעיה בעתיד להתעבר.אינני מעוניינת להרות בשלב זה מסיבות אישיות ואני מעוניינת לדעת אם יש אמת בדבר האומרים בפני. האם התקשה בעתיד להרות בשל לקיחת הגלולה?

14/02/2005 | 21:01 | מאת: שרונית

שלום חן גלולות כשלעצמן אינן גורמות להפרעה בפוריות. במקרה שלך - הבעיה עלולה לנבוע מהסיבה בגללה התחלת ליטול את הגלולות והיא הוסת הלא סדיר שעלול לרמוז על ביוץ לא סדיר, למשל בשל המצב השכיח של שחלות פוליציסטיות. בכל אופן - קשה לצפות מה יקרה בלי לדעת אם עברת בירור לוסת הלא סדיר ומה התגלה בבירור זה, וודאי שלא ניתן לצפות קשיים בהתעברות בלי לנסות... הייתי ממליצה לך, במועד שיתאים לך לנסות במשך מספר חודשים ובמידה ולא תצליחי להרות לפנות לרופא נשים לבירור הבעיה. בהצלחה

15/02/2005 | 10:22 | מאת: חן

שרונית יקירתי אולי לא הסברתי את עצמי כראוי.אנני מעוניינת להרות בשלב זה.זו שאלה שמטרידה אותי ורלוונטית לעתיד.בכל אופן אני מודה לך מקרב לב על התגובה.

14/02/2005 | 22:12 | מאת: איה

אני יכולה לומר לך שזה לא בהכרח נכון. אישית לקחתי גלולות שנים לפני הכניסה להריון ותוך חודשיים שניסינו ניקלטתי. רצוי באמת לעשות הפסקה של כמה חודשים לפני לנקות את הגוף... אל תדאגי איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה