אלפלריד לפני כניסה להריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/03/2015 | 19:24 | מאת: אורחת לרגע

שלום, אני סובלת מחרדות קלות במשך זמן רב. אני לוקחת אלפלריד (0.25) רק במצבים קיצוניים, ובממוצע, לוקח לי כמעט שנה לסיים חבילה אחת של 30 כדורים. עתה אני מנסה להיכנס להריון ומרגישה לחץ רב בעיקר לפני בדיקות. האם זה בסדר שאקח כדור לפני בדיקה כמו מעקב זקיקים ובדיקת דם או שזה ישפיע על התוצאות?

02/03/2015 | 13:16 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

שלום רב כל עוד אינך הרה, אין בעיה בשמוש מושכל בתרופות להרגעה באופן נקודתי.כמובן שיש אפשרות לטפל בחרדה באופן שיחתי וללמוד טכניקות להרגעה שישרתו אותך גם במהלך ההריון. בהצלחה וחג שמח ד"ר גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה