מצב רוח ירוד וחרדה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/07/2014 | 00:30 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני בת 41 בהריון צעיר ראשון. נטלתי סרוקסט במשך מספר שנים, ולקראת כניסה להריון הפסקתי עם הכדורים, גם כי שמעתי שכדורים מסוג זה מזיקים, וגם כדי לא לגרום לעובד להתמכרות. אני כרגע בשבוע 11, מצב הרוח שלי ירוד מאוד, ואני בחרדה גדולה. אשמח לדעת מי איש המקצוע שיכול להתאים לי הכי הרבה בשלב זה, והאם את מאמינה שברפואה אלטרנטיבית אפשר למצוא משהו מספיק "חזק" כדי לשפר את מצב הרוח ולתמוך בחרדות תודה

27/07/2014 | 07:23 | מאת: צביה רן

שלום לך, בהחלט יש מה לעשות במצבך. ראשית היית תלויה במשך שנים בתרופות ועכשיו את חסרת המשענת הזאת, בנוסף, המצב הבטחוני בארץ בוודאי לא תורם. לרפואה המשלימה יש הרבה מה להציע. אשמח אם תצרי אתי קשר בפרטי. תוכלי למצוא את הפרטים בתמונה שלי בראש הפורום.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה