חרדה בשל המצב הבטחוני

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/07/2014 | 16:00 | מאת: גלית

אני בשבוע 23 גרה באזור המרכז, ועל פעם שיש אזעקה , אני נהיית היסטרית, רועדת מפחד , ממש מאבדת שליטה. דואגת שאני לא מזיקה לעובר- אבל זה ממש לא בשליטתי. מה ניתן לעשות? אני לא רוצה להשתמש בתרופות כימיות , אבל לא יודעת מה יותר גרוע המצב הנפשי שלי , או התרופות. והאם פרחי באך בכלל עשויים לעזור?

09/07/2014 | 22:34 | מאת: צביה רן

שלום גלית, פרחי באך בהחלט יכולים לעוזר ורצוי שמטפל/ת מוסמך יכין לך פורמולה. רסקיו לאורך זמן פחות אפקטיבי. בתקוה לימים שקטים, צביה רן מטםלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה