חרדות בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/07/2014 | 23:53 | מאת: הילי

שלום, לפני מס שנים התחלתי לחוות התקפי חרדה בעזרת טיפול תרופתי ומעט פסיכולוגי הצלחתי גם להתחתן וללדת שני ילדים מקסימים , למרות הפחד הקשה מאוד מהריון ולידה . היום לאחר 5 שנים מהלידה האחרונה אני שוב בהריון בהתחלה וחווה שוב חרדות מהפחד מההריון .אני עם טיפול תרופתי במינון מאוד נמוך הייתי לקראת הפסקה , ואינני יודעת מה לעשות כעת . אשמח לעזרה

05/07/2014 | 08:41 | מאת: צביה רן

שלום הילי, אולי כדאי לך לחזור לטיפול הפסיכולוגי, אם הוא עזר לך. יחד עם זאת, את יכולה ללכת למספר טיפולים רגשיים, שזה יותר קצר מפסיכולוג ולראות איך הדברים מסתדרים לך. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

05/07/2014 | 19:56 | מאת: הילי

היי צביה אשמח אם תכווני אותי למקום הנכון אני גרה באזור הדרום וזקוקה כעת לעזרה .

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה