מפחדת מלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/03/2014 | 09:08 | מאת: דנה

שלום. אני בת 32 ונמצאת בזוגיות 16 שנה. תמיד פחדתי מלידה ובשנה האחרונה החרדה התגברה למצב שאין חשק לכלום. אין תאבון ועצבות מתמשכת. אני בטיפול פסיכולוגי ותרופתי אבל אשמח לשמוע פה על עצות ועידוד. תמיד חשבתי כשאני אלד אני אעשה את זה רק בניתוח קיסרי. אשמח לשמוע ממישהי שעברה את זה גם. תודה

03/03/2014 | 06:47 | מאת: צביה רן

שלום דנה, נראה לי שהגיע הזמן להחליף טיפול, כי הטיפול שאת מקבלת לא נותן לך את המענה שאת זקוקה לו עכשיו. את מוזמנת להתייעץ אתי לגבי טיפול אחר. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

03/03/2014 | 08:39 | מאת: דנה

04/03/2014 | 06:46 | מאת: צביה רן

דרך כתובת האתר: צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

30/07/2015 | 22:02 | מאת: טינקרבל

היי לך,מזדהה מאוד. אני מאוד פחדנית אפילו מבדיקות דם. נכנסתי להריון בגיל 21 שרובו היה מלווה בחששות ופחד מטורף מהלידה, גם בירידת מים בכיתי מפחד, גם בחדר לידה...אבל ידעתי דבר אחד כולם עוברות את זה ואין סיבה שאני לא...ובסוף זה יצטרך לצאת אין מה לעשות...פשוט לשכנע את עצמך. ואפשר רסקיו שתיתי בקבוק שלם

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה