חרדות בלילה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/09/2013 | 22:12 | מאת: חרדתית

ערב טוב , קצת רקע : אני בת 36 בהריון שבוע 20. יש לי 2 ילדים , הריונות תקינים . לפני ההריון הנוכחי היתה לי גרידה בשבוע 7 (לא היה עובר ), ההריון הנוכחי היה עד כה מבחינתי תקין ורגוע , הבדיקות שקיפות אולט' ושקיפות בדיקת דם היו מצויינות. הגעתי לעשות את החלבון עוברי והוא יצא 1:300, כמובן שעשיתי מי שפיר (עדיין מוקדם מידי לתשובות), אני בלחץ היסטרי , בלילות אני מתעוררת בניטור מהמיטה , קושי לנשום, זיעה קרה , בכי והיסטריה . לוקח לי 3 שעות בערך להירדם. השבוע החרדה תקפה אותי גם ביום, הרגשתי חולשה וזיעה ואי שקט. אני כבר איבדתי את האמון שלי להביא תינוק בריא לעולם, איבדתי את האמון והתקווה שזה אפשרי בכלל. אני ממש יוצאת מדעתי , מנסה להרגיע את עצמי וזה לא ממש הולך לי, אני מדברת אל עצמי שחלבון עוברי זוהי בדיקת סקר, לא להילחץ שהכל יהיה טוב. השאלה מה עושים? עד תשובת המי שפיר בערך עוד שבועייים, איך מתפקדים ככה? האם זה טבעי? אולי אני חייבת עזרה מקצועית?

29/09/2013 | 04:55 | מאת: צביה רן

29/09/2013 | 04:53 | מאת: צביה רן

30/09/2013 | 06:03 | מאת: צביה רן

שלום לך וסליחה, המחשב עשה קצת בעיות. החרדה שלך בהחלט מובנת. להתמודדות עם החרדות שלך עד לתוצאות הבדיקה אני ממליצה להשתמש בתמצית רסקיו או רסקיו לילה. אלו תמציות באך שבטוחות לשימוש גם בהיריון. בנוסף, את יכולה ללכת למספר פגישות אצל פסיכולוג או מטפל רגשי, ואל תאבדי תקוה, היום גיל 36 הוא ממש גיל צעיר ונשים רבות עוד יולדות אחריו. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

30/09/2013 | 08:12 | מאת: החרדתית

אתמול חזרתי לשיגרת עבודה, חוגים עם הילדים וכו', אז בלילה יש מצויין, אני מניחה שזה קשור , פשוט הייתי עייפה. החלטתי היום לעשות קצת הליכה , בקטע של אוויר נעים בערב לא הליכת מרתון, קצת מוסיקה באמפי . ואני רוצה ללכת לחנות תינוקות להריח את הבגדים , אולי ככה אני יחשוב חיובי, מצד שני בא לי להתקשר לברר את התשובה , למרות שמוקדם ורק עבר שבוע . אני משתלת לעבוד על עצמי מקוה שיצליח לי תודה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה