חרדה בשבוע רביעי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/06/2013 | 14:42 | מאת: טל

אני בשבוע רביעי (סוף) אחרי טיפולים. בשבוע האחרון סובלת ממתי ודפיקות לב מוגברות חלק ניכר מהזמן, כשאתמול בערב הגיעו לכדי התקף חרדה שמעולם לא הכרתי כמותו. יש סיכוי בכלל למהלך הריון תקין? לעובר עם דופק? או שהרסתי את הסיכוי להתפתח באופן תקין?

22/06/2013 | 05:59 | מאת: צביה רן

שלום טל, קודם כל תנשמי עמוק, גם בכל פעם שיש לך התקף חרדה. כמו כל היריון יש לו אותו סיכוי. לא התקף החרדה הוא מה שיקבע את גורל ההיריון. בנוסף, ממליצה בחום לטפל בחרדה שלך. זה ניתן וזה אפשרי ללא תרופות. אם יש צורך, דברי אתי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה