הפרשות ורודות- שבוע 11

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/04/2013 | 16:10 | מאת: מאי

הי, אני בשבוע 11, בריאה בד"כ, בדיקות הריון ואולטרסאונדתקינים פרט לשק נוזלים באורך 1.5 ס"מ ליד השק של העובר. גודל עובר תקין, היה בביקור האחרון דופק ותנועות (לפני 3 ימים). מאתמול בערב יש לי הכתמות ורודות \ חומות קלות בניגוב (לא רצוף)ץ האם עלי ללכת להבדק או להמתין במידה ויתפתח לדימום? האם זה נורמלי? אין לי צריבה בשתן או כאבי בטן.תודה!

04/04/2013 | 06:54 | מאת: צביה רן

עניתי בפורום היריון ולידה תמיכה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה