מה עושים עם החרדות?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

29/08/2012 | 12:01 | מאת: חן

בת 25 עם תינוק, החרדות התחילו לי במהלך ההריון בעקבות שהתעלפתי במקום הומה אדם, לאחר הלידה זה החמיר סחרחורות חוסר שיווי משקל, כמעט ולא יצאתי מהבית, פניתי לטיפול קוגנטיבי היתנהגותי ועבדתי מאוד קשה, לאחר תקופה חלה התקדמות, התחלתי לצאת יותר והרגשתי יותר טוב, עכשיו הכול חוזר אלי ובגדול חרדות סחרחורות וכו כנראה בעקבות כך שאני כנראה בהריון, האם הטיפול לא אמור לרפא את החרדות לגמרי? למה חזרתי שוב לנקודת ההתחלה? האם יש טעם לחזור שוב לאותו טיפול, או לנסות משהו אחר? אולי בכלל כדי לנסות לקחת כדורים, אשמח לקבל יעוץ מה לעשות.

30/08/2012 | 07:47 | מאת: צביה רן

שלום חן, אם הבנתי נכון החרדות באות בעקבות הסחרחורות והפחד להתעלף? אם כן, האם עשית את הבדיקות המתאימות? לחץ דם, המוגלובין, ברזל, פריטין, בלוטת מגן? אם המצב הבריאותי לא תקין, צריך קודם כל לדאוג לשפר אותו. כשתרגישי שאת בוטחת שוב בגוף, יתכן מאד שהחרדות תיעלמנה. אשמח לקרא את תגובתך. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

30/08/2012 | 14:01 | מאת: חן

אם באמת יש לי בעיה בריאותית או שהכול מגיע מהחרדות, בתקופה אחרי הלידה שהיו לי סחרחורות וחוסר שיווי משקל, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות ולא גילו כלום. יכול להיות שעכשיו כשיש לי בחילות וסחרחורות זה מחזיר את כל החרדות אני צריכה לעבור שוב בדיקות לראות אם יש בעיה או הכול מהחרדות

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה