חרדות רציניות לידה שנייה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/08/2012 | 01:23 | מאת: חוששת חודש תשיעי

היי בנןת שבוע 37 לקראת לידה שנייה ילד בן 3 וחצי בבית כבר תקופה שיש לי פחד ולחץ מהלידה שלא יקרה לי משהו והבן שלי יסבול בלעדיי אני לא מצליחה להוציא את המחשבות הרעות כל היום אני מחבקת.אותו ובוכה בכי הסטרי אני ממש דואגת ופוחדת מלידה הזאת הכל התחיל מסיפורים ששמעתי שאנשים ספרו לי שהיתי בחודש חמישי וכתבות שקראתי מאז זה נכנס לי למוח והחרדות.לא עוזבות יש עוד מישהי במצב הזה מב אני אוכל לעשות כדי לחשוב רק חיובי אני במתח ולחץ רוצה להיות אחרי כבר כדי להשתחרר מההרגשה הנוראית הזו זה מכניס אותי לסטרס ואי רוגע ודכאון נא עזרתכם תודה

19/08/2012 | 07:39 | מאת: צביה רן

שלום לך, החרדות שלך מובנות בהחלט, כי הפעם את כן יודעת לקראת מה את הולכת. לצערנו, אנחנו מקשיבות לסיפורים איומים ומתחילות ליצור לעצמנו סרטים במוח. אני ממליצה לך לדבר עם דולה ואולי אפילו לקיים אתה פגישה, כדי שתוכלי להירגע. חפשי דולה באזור מגוריך, דברי אתה ותראי אם מתאים לך להיפגש אתה. אם תרצי המלצות על דולות באיזור מודיעין אוכל לתת לך. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה