שלום תעזרו לי בבקשה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/07/2012 | 04:24 | מאת: אלהנה

שלום אני אלהנה אני בת 16 ואני קצת דואגת כי אני וחבר שלי שוכבים ללא אמצעי מניעה ואני מצטערת שאני אומרת את זה אבל לפי דעתי זה הכרכי.... כשה אני וחבר שלי שוכבים אז הוא גומר בחוץ והיום אני בדיוק שבועיים לפני מחזור ואני קצת חוששת תודה מראש

08/07/2012 | 07:26 | מאת: צביה רן

שלום אלהנה, תמתיני היום ומחר ואם המחזור לא מגיע תעשי בדיקת היריון. תשמעי, אם את והחבר שלך מרגישים מספיק בוגרים לקיים יחסים מין, גם אם לא מלאים, אז תהיו מספיק בוגרים כדי להשתמש באמצעי מניעה. לשחק באמא ואבא זה לא סתם משחק, זה משחק עם אחריות. למרות גילך הצעיר, הכי טוב ללכת עם אמא או עם אחות בוגרת לרופא נשים ולבקש התאמת אמצעי מניעה, ואם לא, אז להשתמש בקונדום. בכל רשות מקומית יש מרפאת יעוץ לנוער, אפשר לגשת גם לשם. וגם רכשו ספר רציני ועדכני על מיניות האדם. להיות אדם בוגר זה לא רק גיל, זו גם אחריות. כל טוב ואני מקוה שהכל יסתדר, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה