חוששת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/07/2012 | 13:34 | מאת: איילה

שלום אני בשבוע 18 הריון ראשון והתחילו לי אתמול הרגשות לא נעימות של אי שקט כזה במיוחד מתי שאני מנסה להירדם...זה מתבטא גם דפיקות לב וקוצר נשימה..אני חושדת שזה התקפי חרדה כתוצאה מהפחד הגדול שלי מהלידה..מה עושים?

06/07/2012 | 10:31 | מאת: צביה רן

שלום אילה, האם יש לך ספר טוב על היריון ולידה? ממש חיוני במיוחד בהיריון ראשון. בנוסף, יתכן שכדאי לך לדבר עם דולה על הנושא, או אם מישהו שמטפל בנושאים רגשיים. נכון שזה טבעי שתחששי, אך אם יש לך התקפי חרדה, כדאי לטפל בהם בצורה מקצועית. כל טוב ובהצלחה צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה