היי שלום.....חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/05/2012 | 14:07 | מאת: אני

אני בהריון שני לאחר הפלה בגרידה. .אני בשבוע 29 ועכשיו אני מאאאד מפחדתאני לא נרדמת בלילות יש לי חששות ואני כל הזמן סביב המחשבה של פחד מהלידה ועל העובר. אני עם התקפות של כאבים -לפי דעתי זה צירים מוקדמים אבל אף רופא לא מקשיב לי כולם אומרים הכל תקין ושולחים אותי ,כי שאני מגיעה לרופא אז זה כבר אחרי הכאבים.לפעמים עושים מוניטור ואז שוליחם לבית חולים עקב חשד אבל אחכ מחזירים אותי ואומרים שאין מה לעשות. אני מרגישה לבד ,אני רוצה שמירה אבל הרופא לא שומע לי וטוען שאין סיבה,ואני טוענת שכן ,יש לי חרדות,לחץ,כאבים ואני לא ממש יודעת אך לחזור לעבודה במצב הזה..האם יש דרך להשיג מנוחה עד הלידה? זה מאד ירגיע אותי אבל רופא שולל אותי ואני מרגישה שאין לי למי לפנות ...פסיכולוגית לא יכולה לתת לי מנוחה והרופא טוען שהוא לא יכול לעזור לי.מה אני עושה?

22/05/2012 | 07:18 | מאת: צביה רן

שלום לך, צר לי לשמוע על הפחדים שאת מתמודדת אתם. כמו שאת רואה, אף אחד לא יתן לך חופשה עד ללידה. מה יקרה את תקחי חופשה, על חשבונך? דבר אחר: האם עשית קורס הכנה ללידה? קורס כזה מאד מרגיע. אני דווקא חושבת (אבל זו אני) שלהיות בנוכחות של עוד אנשים, משכיח את ההתעסקות בעצמי, ולכן כן כדאי להיות בעבודה, במיוחד אם תתקפי בצירים יעזרו לך להגיע לבית החולים. אם את מרגישה צורך, את מזומנת לדבר אתי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה