מפחדת מהחתך

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/02/2012 | 07:04 | מאת: רוני

היי, אני רוני, בת 27. זוגי ואני מתכננים הריון, אני מאוד חרדה מהלידה ובעיקר לא רוצה שיחתכו אותי. אני ממש מפחדת שכל המבנה האנטומי שם יפגע ולא יחזור להיות כשהיה. זה באמת כך? אני מפחדת שזה ישפיע על היחסים האינטימיים עם בן הזוג. בנוסף אולי זו תהיה שאלה קצת מטופשת אבל אני תוהה אם כאשר האגן נפתח כל כך יש סיכוי שהוא ישאר במצב הזה וכל המבנה גוף ישתנה.? תודה רבה על ההקשבה, רוני

10/02/2012 | 07:27 | מאת: צביה רן

שלום רוני, אני ממליצה לקנות ספר טוב ועדכני על מיניות היריון ולידה. כמו כן, אפשר לקחת קורס שילווה אותך או יכין אותך גם לקראת ההיריון, התסכלי בשלוש ההודעות מתחת לזו שלך. אפשר להכין את הגוף לקראת לידה טבעית וללא חתך, שנעשה רק בעת הצורך. לגוף יש יכולת נפלאה לחזור לעצמו אחרי לידה, בתוספת לתזונה נכונה ולפעילות גופנית. הסתכלי על כל הנשים והאמהות סביבך, האם הגוף של כולן מעוות? כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה