מורכב ביותר להביא ילד בגיל 37 ובתאילנד

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/12/2011 | 10:11 | מאת: דנה

אני רווקה בת 37 והשאלה שלי היא כזו יש לי מישהו ישראלי בתאילנד שהוא רוצה שאני אביא איתו ילד השאלה שלי היא זה לא מפחיד בתאילנד להביא ילד או שיש שם מספיק רפואה מתקדמת אמרתי שאני אתחיל בזה שאני אקח חומצה פולית אשמח לקבל תשובה בהקדם

26/12/2011 | 22:46 | מאת: ...

הכוונה מהבחינה הרפואית.. מעבר לכך - שיקולים אישיים שלך

29/12/2011 | 07:38 | מאת: צביה רן

רק עכשיו ראיתי את שאלתך. למה דווקא בתיאלנד ולמה דווקא עכשיו? החלטה להוליד ילד לבד היא החלטה מורכבת ובוודאי שלא ניכנס אליה כאן. כדי לגדל ילד, במיוחד לבד, אשה זקוקה לסביבה תומכת ומחבקת, סביבה של משפחה וחברים וזו משימה שמתחילים אבל אף פעם היא לא מסתיימת. אינני מכירה את מערכת הבריאות בתאילנד אבל אין ספק שמערכת הבריאות בארץ היא מאד מתקדמת. חוץ מזה כדאי לך לדעת קצת יותר על גבר שממנו את רוצה להרות, חשוב לבדוק את הרקע המשפחתי והגנטי שלו ועוד אלמנטים רבים נוספים. מאחלת לך כל טוב ושתשקלי את הדבר בכובד ראש. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה