מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/09/2011 | 13:01 | מאת: תמר

שלום, אני מנסה להכנס להריון כבר 4 חודשים. המחזור שלי אינו סדיר, זאת אומרת אני מקבלת מחזור כל חודש אבל לפעמים הוא מאחר או מקדים בשבוע אני אף פעם לא באמת יודעת מתי הוא יגיע בנוסף אני בחורה דתייה ואני שומרת שבעה ימים נקיים לאחר המחזור ואני רוצה לדעת אם אני לא מפספת את ימי הביוץ שלי. איך אפשר לדעת?

27/09/2011 | 07:28 | מאת: צביה רן

שלום תמר, ראשית, 4 חודשים זה לא הרבה זמן. כדאי מאד להסדיר את המחזור בעזרת רפואה סינית שכוללת התייחסות לתזונה וגם דיקור. הרפואה הסינית מאפשרת לגוף לתפקד ברמה הטובה ביותר, ללא תרופות. אם זה מה שתבחרי, תדאגי לבחור מישהו שמתמחה בגניקולוגיה (של רפואה סינית)ץ לפעמים זה לוקח כמה חודשים, אך לדעתי, זה עדיף על הורמונים שרופאים נותנים כדי "להסדיר" את המחזור. תזכרי שיש תהליכים שלוקחים זמן, ואל תתני ללחצים סביבתיים או אישיים להשפיע עליך. בנוסף, ניתן לקנות ערכת ביוץ כדי לוודא את התאריך המדוייק. בהצלחה ושנה טובה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה