מה אני עושההה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/05/2011 | 22:09 | מאת: חן

שכבתי עם חבר שלי וחשבתי שאני לא בהריון ועשתי בדקת הריון ויצאה לי שאני לא אבל הבטן שלי קשהה ואני לא רוצה שההורים שלי הדעו

01/06/2011 | 06:40 | מאת: צביה רן

שלום חן, כמה זמן לאחר קיום יחסים עשית את הבדיקה? רק לאחר איחור בוסת ניתן לבדוק. ישנן סיבות רבות לבטן קשה ואם זה מציק לך, לכי לרופא. ובקשה גדולה לי אליך: אם את רוצה לקיים יחסים, פני לרופא לקבלת אמצעי מניעה והסברה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה