קלקול קיבה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/12/2010 | 06:01 | מאת: שלי

שלום אני בסוף השבןע 39 ויש לי קלקול קיבה. זה מלווה בגרעפסים עם ריח של ביצה, שלשולים והתכווצויות נוראיות עם רעשים מוזרים, אני מצטערת על הפרטים אבל האמת שלא בא לי סתם ללכת למיון, דחוף מה לעשות?

11/12/2010 | 08:36 | מאת: צביה רן

שלום שלי, אין הרבה מה לעשות חוץ מאשר להקפיד מאד על תזונה קלה וליום יומיים לא לדחוף מזון מעבר למה שהגוף דורש. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה