חששות לאחר הפלות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/11/2010 | 11:27 | מאת: דנה

שלום : עברתי 3 הפלות והריון 1 תקין ( יש לי ילדה בת 3.5) בחצי שנה האחרונה עברתי 2 הפלות רצופות , אחת נוספת לפני הלידה ( הריון ראשון) אני בחרדה עצומה רק מהמחשבה לנסות שוב להכנס להריון , אצייו כי אני בת 35 ורוצה בילד נוסף אך החרדה לא נותנת מנוח - מה עושים ?

17/11/2010 | 07:20 | מאת: צביה רן

שלום דנה, על החרדות ניתן להתגבר בעזרת טיפול מתאים. החרדות שלך מובנות לחלוטין. אפשר לקבל טיפול קוגניטיבי או תרופתי. אני ממליצה על טיפול קוגניטיבי. האם עשו לך בדיקות לגילוי סיבת ההפלות? זה מאד חשוב כדי למנוע אפשרות כזאת בעתיד. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה