מה לעשות ??? תשובה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/10/2010 | 14:23 | מאת: נעמה

אני בת 40, לפני לידה בשבוע 34, חוששת מאד מהכאבים בלידה, איך אני יעמוד בזה ? האם אפשר להקל במשהו ? פרחי באך ? עוד משהו ?, אודה על תשובה מהירה ... נעמה

07/10/2010 | 07:36 | מאת: צביה רן

שלום נעמה, פרחי באך יכולים לטפל בפחדים ובחששות שלך ולגרום לך להיות רגועה יותר. מטפל מתאים יוכל לעזור לך, כולל שיחות, שהן החלק החשוב בטיפול. היום בעזרת האפידול הלידות הרבה פחות כואבות. אם את כל כך חוששת עברי קורס הכנה ללידה, ותוכלי לקחת גם דולה, שתעזור לך ותהיה אתך בחדר הלידה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה