אכילת גבינות רכות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/06/2010 | 14:38 | מאת: יעל

שלום, הבוקר אכלתי סנדביץ' עם גבינת ברי או קממבר.. ורק אחר כך חשבתי שאולי לא היתי צריכה.. האם יש סיבה לדאגה? אודה על תשובה בהקדם

13/06/2010 | 06:29 | מאת: צביה רן

לא נראה לי שיש סיבה לדאגה. אך באופן כללי, רצוי לאכול גבינות בעלות אחוזי שומן נמוכים וללא עובש. אם מדי פעם חורגים, זה לא נורא, אלא אם כן יש לך רגישות אליהן. קצת פרופורציה. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה