הריון מאוחר?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/05/2010 | 10:38 | מאת: לילה

שלום! אני לילה, בת 31, אין לי ילדים עדיין, אבל הייתי רוצה להקים משפחה ביום מן הימים. הבעיה היא, שהזמן לא עוצר ולא ממתין וכרגע אני לא במצב נפשי או כלכלי על מנת להקים משפחה. מאוד יעזור לי לדעת האם להיכנס להריון ראשון בגיל 37 זה סוף העולם או שזה בסדר להתחיל להביא ילדים לעולם (ושניים שלושה מספיקים לי..) בגיל 37.. מה הקשיים, מה הסיכויים של הילדים להיות בעלי מגבלות... אני אשמח לתשובה או תמיכה או הפניה לאתר שאולי ידוע למישהו או מישהי מכן/ם שעוסק בנושא.. תודה רבה! ומזל טוב לכל ההריוניות!

18/05/2010 | 07:43 | מאת: צביה רן

לילה שלום, השאלה ששאלת היא מאד מורכבת וקשה לענות עליה "על רגל אחת". אפשר להכנס להריון בגיל 37, אך זה עלול להיות יותר קשה, כי פוריות האשה פוחתת. היום אפשר לעשות "פלאים" אם טיפולי פוריות, אך הטיפולים מאד לא פשוטים. אני ממליצה לך לטפל בפחדים שלך מההריון ובאמונות שלך בנושא כסף ורווחה כלכלית. אם תרצי לדבר על כך תוכלי ליצור אתי קשר תוכלי לעשות זאת דרך האתר שלי. כל טוב וחג שמח, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

18/05/2010 | 15:06 | מאת: יונה

רישמי בגוגל: הריון אחרי גיל 30 תגיעי למאמר של ד"ר קריסי, גינקולוג בכיר (מנהל פורום בדוקטורס) שמתאר את התמונה בכללותה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה